Bocsánat, bocsánat, kicsit elcsúsztam… de máris pótolom!
Elsőként a tavaszi „pakolós” lapunkat mutatnám meg. Igazából semmi extra. Csináltam egy időkereket, először ezen nézzük meg, hogy milyen évszak van, majd a sok kicsi színes, laminált kép közül ki kell választani, ami a legjobban illik a tavaszhoz. Amikor kiválasztották a gyerekek meg is kell magyarázniuk, hogy miért azt a képet vették ki a kupacból, gyurmaragasztóval pedig felragaszthatják a laminált lapra. Éééés igen!!! Jobban be tudták fogadni a tavaszt 🙂


Jöjjenek a hangszerek! A nagyobb egy sörös dobozból készült, melyet szépen lealapoztam fehér akrilfestékkel, majd kerestem egy szalvétát és voilá szép kis doboz lett. Töltöttem bele némi rizst, a tetejét leragasztottam. A másik hangszernél egy kukoricás dobozt használtam fel, amire egy levágott szájú lufit húztam. A doboz oldalát leragasztottam csomagolópapírral. Így egy esőbottal és egy szolid dobbal bővült a hangszerkészletem. Íme:

A kis cuki Röfimet hagytam a végére. Szerintem nagyon aranyos lett, és olyan csábosan néz 🙂 Az a képről lemaradt, hogy a haját még egy szép szalaggal is megkötöttem.

Ez volt a második felvonás. Mindenkinek szép hetet, már csak 2 nap és pihiii!!!!