Korábban már bemutattam a Látogatás a beszéd birodalmába c. könyvet. Nagyon hasznos, a kis tanítványaim örömmel végzik a feladatokat benne és már alig várják, azt a pillanatot, amikor az órán használhatják.
Facebookon láthattátok, hogy karácsony előtt a postás egy meglepetés csomagot hozott. Az elmúlt két hónapban ezt „teszteltem”. Azt kell mondjam, hogy ismét egy nagyszerű kiadvánnyal gazdagodott a szakmai könyvtáram. Szilvia és kiadója (Pirkadat Kiadó) már nagy segítségemre volt a Látogatás könyvekkel. A Látogatás a beszéd birodalmába és a Látogatás a tudás birodalmába című kiadványok eddig is sok hasznos ötletet és segítséget nyújtottak a fejlesztések során. Legújabb könyvük a Látogatás a beszéd birodalmába 2.
Ez nem az első folytatása, hanem kiegészítője, a tudás anyag bővítése. A jól megszokott minőséget kaptuk ismét. Fényes borító, színes oldalak, több ezer képanyaggal. Ugyanazt a korosztályt célozza meg, mint a “kék könyv” (2-7 éves korú gyermekeket). Hasonló feladatokat találhatunk benne, de sokkal több variációban, így egy-egy részterület fejlesztését jobban be tudjuk gyakorolni. Természetesen számtalan új anyag is belekerült.

Vannak benne ismétlő oldalak, hogy feleleveníthessék a gyerekek, amit már megtanultak. Ugyanakkor sok-sok képpel és mondatalkotással van tele a kiadvány.

A számlálást én vasalható gyöngyökkel gyakoroltattam. Amennyi játék van a képen, annyi gyöngyöt kellett a fogpiszkálóra felfűzniük a gyerkőcöknek. 

Nagyon szép, igényes, tartós kötésű könyv, ugyanakkor néha ez a hátulütője. A színes oldalak nehezen fénymásolhatók, ugyanis előfordul (nekem főleg ennél a könyvnél jelentkezett), hogy csupán 1-1 részre van szükség belőle. Ennek ellenére, élvezettel használják a gyerekek a könyvet és a feladatokat, másolásnál pedig csak egy kicsit kell a színt halványítani 😉
Ajánlom mindenkinek, aki ki szeretné egészíteni az előző könyvet vagy csak úgy önmagában is (természetesen esetfüggő!) kitűnő szakmai anyag. Használható autista és afáziás ellátásban is!
Elérhető: SzilviáéknálBetűbazárbanKrasznár és Fiainál és a Merit könyveknél


Fejleszt(Ő)

*Szponzorált tartalom, de az itt leírt vélemény csak és kizárólag az enyém!